Vaše ime:
Firma:
E-mail adresa :


*najnovije informacije putem e-maila
KOMPETENTNOST:

Jedan od ciljeva WRG Inc je da razvije lokalnu mrezu proverivaca u regionalnim kancelarijama koji ce ispuniti sve uslove medjunarodnih standarda i biti sertifikovani prema tim standardima.

Regionalna Kancelarija Beograd trenutno ima sedam ovakvih proverivaca koji su pored sigurnosti hrane sertifikovani da vrse provere sistema kvaliteta, zastite na radu i zastite zivotne sredine, tako da mogu proveravati integrisane sisteme."

"Ovakvim pristupom eliminise se potreba za tehnickim ekspertima koji poznaju svoju oblast, ali ne poznaju osnove sistema i tehnike provere potrebne za dobijanje realne slike datog sistema.

U svetu se smatra da su usluge sertifikacionih tela sa ogranicenim brojem kvalifikovanih proverivaca koje "pokrivaju" raznim tehnickim ekspertima, vrlo niskog kvaliteta.

PRINCIPI PROVERE:

postupak

English version is under construction Linkovi Kontakt Sertifikovane organizacije Kompetentnost WRG Licenced office Prednosti WRG O nama O nama Prednosti WRG WRG Licenced office Kompetentnost Sertifikovane organizacije Kontakt Linkovi